You are here:

O nama

Una tours

Pružamo kompletan spektar kvalitetnih prevoznih usluga

Dobrodošli u Una Tours – Vaš Partner za udoban i bezbedan prevoz putnika

Una Tours je vodeća kompanija koja pruža vrhunske usluge prevoza putnika, posebno fokusirajući se na minibus, kombi i autobuski prevoz. 

Naš tim se sastoji od mladih i ambicioznih stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u organizaciji različitih vrsta prevoza. 

Sa strašću prema putovanjima i fokusom na vrhunsku uslugu, postali smo pouzdan partner za svako putovanje naših putnika.

Organizujemo transfere od/do aerodroma, prevoz dece predškolskog i školskog uzrasta, prevoz radnika, sportista i sportskih klubova, prevoz na proslave i rafting.

Organizujemo shopping ture i jednodnevne izlete u zemlji i inostranstvu.  

Vršimo prevoz do poznatih Evropskih metropola kao što su Beč, Budimpešta, Bratislava, Sofija, ski centara i banja u regionu. 

Organizujemo prevoz na različite manifestacije i kulturne događaje u zemlji (Guča, Exit, Beer Fest, Nisville jazz festival, Lovefest i drugi). 

Sa nama možete bolje upoznati Beograd, Novi Sad, Niš i ostale gradove u Srbiji.

Naše usluge

Zašto izabrati nas?

Sigurnost putnika na prvom mestu

Naš glavni cilj je da putnicima pružimo maksimalnu sigurnost tokom putovanja. Svi putnici u vozilu su osigurani, a vozila poseduju sigurnosne pojaseve, pa smo samim tim, pogodni i za prevoz dece.

Iskusni smo

Imamo višegodišnje iskustvo u obavljanju poslova iz ove delatnosti i trudimo se da izađemo u susret svim zahtevima naših klijenata.

Odgovorni smo

Odgovorno i stabilno se suočavamo sa svim eventualnim problemima koji neplanirano mogu da se dese u toku putovanja i iste rešavamo u najkraćem roku.

Maksimalan komfor i udobnost

Raspolažemo kvalitetnim vozilima koji pružaju maksimalan komfor i udobnost. Sva vozila su klimatizovana i poseduju savremenu audio/DVD opremu.

Tačni smo

Cenimo Vaše vreme i ne ostavljamo Vas da čekate. Uvek stižemo tačno na vreme, onako kako smo se dogovorili.

Profesionalni smo

Una Tours čini tim mladih, ambicioznih i stručnih saradnika koji se svakodnevno trude da iza sebe ostave zadovoljne i lojalne klijente kojima će putovanje sa nama ostati u lepom sećanju.
pređenih km
0 +
zemalja
0 +
klijenata
0 +
minibuseva
0

Naša misija

Naša misija je da pružimo udoban, pouzdan i profesionalan prevoz putnika. Posvećeni smo tome da svakom putniku obezbedimo bezbedno i prijatno putovanje, bilo da je reč o minibus, kombi ili autobuskom prevozu. Vaša srećna i sigurna destinacija je naš prioritet.

Naša posvećenost

Kroz dugogodišnje iskustvo, izgradili smo reputaciju kao pouzdana kompanija koja duboko ceni vaše poverenje. Naša kompetentnost se ogleda u pažljivom planiranju ruta, optimizaciji cena i izboru najpouzdanijih vozila za vaše potrebe. Zahvaljujući takvom pristupu, uspeli smo da stvorimo mrežu lojalnih putnika, čiji se broj konstantno povećava.

Kontaktiraj nas