Minibus i kombi prevoz do aerodroma

Minibus i kombi prevoz do aerodroma - Brza i komforna Putovanja sa Una Tours

Una Tours vam omogućava efikasan i udoban minibus i kombi prevoz putnika do i od aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, kao i aerodroma Konstantin Veliki u Nišu. Naša usluga se prilagođava vašim potrebama i nudi vam praktičnost putovanja od bilo koje adrese u Srbiji.

Kako funkcioniše prevoz putnika do aerodroma?

Kontaktirajte nas za dogovor

Kontaktirajte nas sa svim informacijama o vašem dolasku i odlasku, kako bismo osigurali da vas naš minibus ili kombi čeka tačno onda kada vam je potreban. Bez obzira na promene u vašem planu leta ili drugim neočekivanim situacijama, mi ćemo biti tu za vas.

Doček na aerodromu ili na željenu adresu stanovanja

Nakon dogovora, naš iskusni vozač će vas sačekati ispred terminala ili na dogovorenom mestu. Ukoliko je potrebno, vozač može dočekati putnike unutar terminala sa jasno istaknutim znakom za prepoznavanje.

Pouzdanost u svakom trenutku

Bez obzira na kašnjenje leta ili neočekivane situacije, Una Tours minibus ili kombi će biti tu za vas. Ako dođe do promena u planu leta, obavestite nas kako bismo prilagodili vaš prevoz.

Udobnost u vožnji 

Naš vozač može pomoći oko pravilnog smeštanja prtljaga u vozilo, kako biste se osećali udobno tokom putovanja. Ako imate posebne zahteve za prtljag ili želite da ponesete dodatni prtljag, navedite ih tokom dogovora.

Profesionalni vozači

Unatours vozači su stručni, iskusni i ljubazni, sa ciljem da vam pruže sigurno i prijatno putovanje do ili sa aerodroma.

Una Tours – Vaš Partner za Efikasan i Komforan Minibus i Kombi Prevoz do/od Aerodroma.

Za više informacija o cenama prevoza putnika od ili do aerodroma posetite stranicu Cenovnik, gde možete pronaći sve relevantne informacije o cenama za naše usluge prevoza. 

Uvek smo tu da odgovorimo na sva vaša pitanja i pružimo vam potrebne informacije.

Kontaktirajte nas putem web-sajta, društvenih mreža ili na kontakt telefon: +381 60 3393305