Minibus i kombi prevoz za škole i vrtiće

Minibus i kombi prevoz za škole i vrtiće - siguran i pouzdan prevoz

Una Tours je vaš pouzdani partner za organizaciju prevoza vaše dece do škola i vrtića na teritoriji Beograda. Pružamo udoban, bezbedan i zabavan prevoz za najmlađe, omogućavajući im da stignu na vreme i sa osmehom na licu.

Una Tours organizuje:

  • Minibus prevoz do škola

Una Tours pruža roditeljima miran početak dana pružajući siguran i pouzdan prevoz njihove dece do škole. Naši vozila su opremljena sigurnosnim pojasevima i udobnim sedištima, obezbeđujući udobnost i bezbednost vaših mališana. Obezbedite im najbolje putovanje sa Una Tours.

  • Minibus prevoz do vrtića

Una Tours vam pruža siguran i pouzdan prevoz vaših najmlađih do vrtića. Naši udobni vozila sa sigurnosnim pojasevima obezbeđuju bezbrižan put za vaše dete. 

 

  • Minibus prevoz predškolške dece

Una Tours brine o vašim najmlađima prilikom prevoza predškolske dece. Naši iskusni vozači i udobna vozila obezbeđuju sigurno i prijatno putovanje vaših mališana do vrtića ili škole. 

  • Minibus prevoz na kulturne izlete

Una Tours organizuje prevoz na kulturne izlete, kao što su posete pozorištima, bioskopima i muzejskim izložbama uz naš udoban prevoz.

  • Minibus prevoz na jednodnevne izlete

Una Tours omogućava vašoj deci da istraže prirodu i nauče nove stvari kroz jednodnevne izlete. Una Tours organizuje minibus, kombi i autobuski prevoz Avalske kule, Bojčinske šume i Zorniće kuće i drugih destinacija gde će deca uživati u zabavi i obrazovanju.

  • Redovni prevoz

Obezbeđujemo stalni ili periodični prevoz dece od škole ili vrtića do kuće i obratno, prilagođen vašim potrebama.

Udobna i bezbedna vozila

Una Tours je posvećena pružanju sigurnog, udobnog i pouzdanog prevoza za naše najmlađe putnike. Naši kombiji, minibusevi i autobusi su prostrani, klimatizovani i opremljeni sigurnosnim pojasevima kako bi deca putovala udobno i bezbedno.

Rezervišite vaš prevoz.

Rezervišite prevoz odmah putem web-sajta, pozivom na broj +381 60 3393305 ili preko naše Facebook i Instagram stranice.