Minibus i kombi prevoz za sportske klubove

Minibus i kombi prevoz za sportske klubove

Minibus i kombi prevoz za sportske ekipe – fleksibilnost, kvalitet i sigurnost na svakom putu 

Una Tours je vaš idealan partner za organizaciju prevoza sportskih ekipa, bez obzira na vrstu sporta ili vrste događaja. Naš minibus i kombi prevoz pruža udobnost, pouzdanost i sigurnost za sve vaše sportske potrebe.

Una Tours organizuje:

Prevoz do utakmica i takmičenja: Bez obzira na mesto takmičenja ili vrstu sporta, obezbeđujemo brz i udoban prevoz za vaše ekipe.

Prevoz na pripreme i turnire: Nudimo prevoz za sve vrste priprema, turnira i događaja kako bi vaša ekipa bila spremna za svaku izazovnu situaciju.

Una Tours nudi prevoz za sve sportove. Bez obzira da li je reč o ekipnim ili individualnim sportovima, pružamo prilagodljiv prevoz za sve sportiste. Bilo da idete na lokalne ili međunarodne turnire, obezbeđujemo udoban i siguran prevoz za vašu ekipu.

Udobnost i kvalitet na putu:

Vrhunska vozila: Naša vozila su prostrana, klimatizovana i opremljena savremenom audio/DVD opremom za prijatan put.

Profesionalni vozači: Naši vozači su iskusni i profesionalni, osiguravajući da vaša ekipa stigne na odredište sigurno i na vreme.

Una Tours se ponosi što može da obezbedi fleksibilan, udoban i siguran prevoz za sportske ekipe svih vrsta. Neka vaši sportisti fokusiraju na svoje uspehe, a mi ćemo se pobrinuti za njihov siguran i udoban prevoz.

Rezervišite vaš prevoz.

Rezervišite prevoz odmah putem web-sajta, pozivom na broj +381 60 3393305 ili preko naše Facebook i Instagram stranice.