You are here:

Kontakt

Kontakt

Ako želite da saznate više o našim uslugama prevoza i rezervacijama, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je ovde da odgovori na vaša pitanja i pruži vam više informacija. Javite nam se danas i planirajte svoje naredno putovanje uz Una Tours. Naš kontakt možete naći na facebook i instagram profilima,  pozivom na broj +381 60 3393305 ili putem email adrese unatours.rezervacije@gmail.com.

+381 60 3393305

Tehnička podrška
Pon-Pet: 09:00 – 21:00
Sub-Ned: 09:00 – 17:00

Najčešća pitanja

Rezervacija je jednostavna. Kontaktirajte nas putem web-sajta, pozovite na telefon +381 60 3393305 ili pošaljite upit preko društvenih mreža i dobićete brzo odgovor o dostupnosti prevoza.

Naš minibus i kombi prevoz obuhvata širok spektar gradova u Evropi uključujući Beč, Bratislavu, Budimpeštu, Sofiju i druge gradove.

Da, organizujemo prevoz do raznih planina i banja širom Srbije kao što su Kopaonik, Zlatibor, Stara planina, Jahorina i druge.

Naša usluga prevoza radnika je prilagodljiva. Imamo fleksibilne opcije za prevoz unutar zemlje i inostranstva. Prevoz uključuje prevoz radnika do gradova Evrope u jednom smeru.

Da, pružamo usluge prevoza za rafting ture u Srbiji i u zemljama Balkana. Kontaktirajte nas na xxx za više informacija.

Imamo iskustvo u organizaciji prevoza za sportske događaje i turnire. Prevoz uključuje transport sportskih ekipa na takmičenja i turnire širom Srbije i regiona. Za više informacija kontaktirajte nas na +381 60 3393305.

Naravno, pružamo siguran prevoz za školske i vrtićke izlete. Kontaktirajte nas da biste rezervisali grupno putovanje.

Kontaktirajte nas na +381 60 3393305 kako biste nam dali informacije o broju putnika i destinaciji.

Da, nudimo usluge za šoping ture i izlete. Posetite sekciju „Usluge prevoza“ da biste saznali više o našim ponudama.

Prihvatamo različite načine plaćanja, uključujući kartice i bankovne transfere. Više informacija možete pronaći na našoj stranici “Cenovnik”.

Kontakt