header-image-bg

Prevoz do Sofije

20 август

Prevoz do Sofije

Prevoz do Sofije

  • Svakodnevni prevoz putnika kombi vozilima (8+1) do Sofije. Polazak sa dogovorenog mesta, u dogovoreno vreme i transfer do željene adrese u Sofiji;
  • Mogućnost transfera od aerodroma u Sofiji do Beograda i obrnuto;
  • Iznajmljivanje/najam vozila (kombi vozila, minibusa ili autobusaza grupu putnika (prijatelji, kolege, rođacido željene destinacije.
  • Organizovanje izleta ili shopping tura.

Rezervišite naš prevoz odmah popunjavanjem naše forme, pozivom na broj +381603393305 ili preko fejsbuk stranice.

Naš glavni cilj je da pružimo pouzdano i sigurno rešenje svim našim klijentima. Potvrda našeg uspešnog poslovanja se ogleda u tome što nas skoro svaki klijent nakon saradnje sa nama, ponovo angažuje.

SOFIJA

Kada posetite glavni grad Bugarske susrešćete se sa bogatim istorijskim, umetničkim i kulturnim riznicama i imati mogućnost da uživate u jedinstvenoj gastronomiji dok doživljavate kulturnu raznolikost. A ipak, sve će vam se činiti tako bliskim, da ćete Sofiju odmah prihvatiti kao svoju.

Sofija (stari naziv – Serdika) je glavni grad Bugarske i nalazi se na krajnjem zapadu ove zemlje, na samo 50 kilometara od srpske granice.  Idealno je pozicionirana i za zimski i za letnji turizam – nalazi se na svega 350 kilometara od obale Crnog mora, ali i u neposrednoj blizini zimskog centra na planini Vitoša, visokoj 2.290 metara. Okolina grada bogata je i mineralnim izvorima i banjskim lečilištima. Danas je Sofija moderan evropski grad koji se užurbano obnavlja posle decenija provedenih iza gvozdene zavese. U Sofiji cete videti mnoštvo prelepih pravoslavnih crkava i bogato istorijsko nasleđe. Sofijom su vladali Tračani, Rimljani, Vizantinci,Turci. Samo ime grada znači mudrost što umnogome karakteriše njegov istorijski razvoj, čemu doprinosi i činjenica da nikada nije bio rušen čak ni tokom svetskih ratova.