Kombi / Mini bus prevoz

 

Una Tours čini tim mladih i ambicioznih ljudi koji poseduju višegodišnje iskustvo u organizaciji različitih vrsta prevoza. Nudimo Vam prevoz putničkim automobilima, kombi vozilima, minibusevima i  autobusima u zemlji i inostranstvu. Vršimo transfere od/do aerodroma, prevoz dece predškolskog i školskog uzrasta, prevoz radnika, sportista, muzičkih grupa, svatova… Organizujemo shopping ture i jednodnevne izlete u zemlji i inostranstvu.  Vršimo prevoz do poznatih Evropskih metropolaski centara i Banja. Organizujemo prevoz na različite manifestacije i kulturne događaje u zemlji (Guča, Exit, Beer Fest, Nisville jazz festival...). Sa nama možete bolje upoznati Beograd, Novi Sad, Niš i ostale gradove u Srbiji.

Tokom dugogodišnjeg iskustva smo izgradili kredibilitet kao pouzdana firma koja ceni poverenje koje nam ukazujete i pristupa kompetentno svakoj organizaciji putovanja, počev od planiranja rute i optimizacije cena do odabira najpouzdanijeg vozila za Vaše putovanje. To je ono što nam je omogućilo da uđemo na domaće i međunarodno tržište i steknemo hiljade lojalnih klijenata.

Naš glavni cilj je da pružimo pouzdano i sigurno rešenje u vezi putovanja našim klijentima. Potvrda našeg uspešnog poslovanja se ogleda u tome što nas skoro svaki klijent ponovo angažuje.

Svako putovanje je organizovano pojedinačno. U zavisnosti od destinacije i klijenta planira se najbolja ruta i bira se odgovarajuće vozilo.

Trudimo se da opravdamo ukazano poverenje i da Vam sradnja sa nama ostane u lepom sečanju.

Iznajmite KOMBI / MINI BUS / BUS

UNA TOURS

Vaš komfor i sigurnost su naša briga!!!

 • Višegodišnje iskustvo
 • Usluga vozača uključena u cenu
 • Gorivo i osiguranje uračunato u cenu
 • Transfer od vrata do vrata

Zasto izabrati Una tours

Zasto izabrati Una tours

 • Poslovna putovanja

  Sa nama na Team Buiding, kongrese, seminare, poslovne sastanke…

  Bilo da su u pitanju kraća ili duža putovanja, ukažite nam poverenje i putujte sa nama!

  Read More
 • Relax putovanja

  Sa nama i na relaksaciju. Vršimo prevoz do Banja širom Srbije (Banja Ždrelo, Banja Vrujci, Vrnjačka Banja, Soko Banja…).

  Dajte nam priliku da upotpunimo Vaš odmor!

  Read More
 • Avantura

  Putnike avanturističkog duha vozimo na:

  rafting-splavarenje, lagano pešačenje, planinarenje, kampovanje, kanjoning, paraglajding, istraživanje pećina…

  Read More

Kažu o nama